fbpx

Sedang Mencari Ejen Hartanah Mentakab / Perunding Hartanah Mentakab?

ejen hartanah berdaftar kuantan

Saya Fahmy Jusoh (REN48787), salah seorang ejen hartanah / perunding hartanah berdaftar di Legacy Real Property Sdn Bhd. Saya sedia membantu anda untuk menjadi ejen jual rumah anda dengan pantas, telus dan efisyen.

Di Legacy Real Property, terdapat lebih 100 ejen hartanah / ejen jual rumah berdaftar yang sedia untuk menjual hartanah anda.

3 sebab kenapa anda perlu lantik ejen hartanah berdaftar

Transaksi lebih telus dan selamat

Sebagai ejen hartanah berdaftar, kami dipantau oleh Lembaga Penilai, Pentaksir, dan Ejen Hartanah (LPPEH). Setiap transaksi juga akan melalui proses guaman yang berpengalaman dan dipercayai. Tiada khidmat orang tengah atau “broker” yang boleh menjadi risiko terbesar dalam transaksi hartanah.

Jimat masa anda

Anda tak perlu melayan whatsapp/call client yang belum tentu ingin membeli rumah anda. Biarkan kami “filter” bakal pembeli yang berpotensi untuk membeli hartanah anda. Biar kami uruskan dari proses mencari pembeli sehingga proses jualan selesai.

Lebih mudah terjual

Pembeli akan lebih yakin jika menggunakan ejen hartanah berdaftar. Segala transaksi yang melibatkan wang deposit, akan dikawal-selia oleh agensi perunding hartanah dan peguam. Kami juga mempunyai lebih 100 ejen yang akan iklankan hartanah anda. Jadi rumah anda mungkin akan terjual dengan lebih cepat dan selamat. 

Servis Ejen / Perunding Hartanah

Semak Harga Pasaran

Kami akan dapatkan harga pasaran semasa bagi hartanah yang ingin dijual. Ini menjamin harga yang relevan dengan potensi pembeli.

Khidmat Nasihat dan Rundingan

Kami akan terangkan proses dari A-Z dan juga persediaan awal yang perlu dilakukan oleh penjual sebelum menjual hartanah anda agar anda tidak rugi.

Analisa Pasaran Semasa

Analisa pasaran semasa ini penting bagi melihat keupayaan rumah anda terjual dalam tempoh masa yang anda harapkan. 

Pengiklanan Bersepadu

Kami menggunakan semua medium pengiklanan baik secara offline mahupun secara online agar lebih cepat hartanah anda terjual.

Kerja Berpasukan

Dengan kekuatan pasukan yang kami ada, ia akan dapat mempercepatkan lagi proses jual hartanah anda dengan lebih efisyen dan efektif.

Jaringan Banker dan Peguam

Kami mempunyai networking yang baik dengan peguam hartanah dan banker. Ianya dapat bantu melancarkan urusan pindah milik hartanah anda. 

Antara transaksi hartanah yang berjaya

ejen hartanah berdaftar kuantan
ejen hartanah berdaftar
ejen hartanah berdaftar
ejen hartanah berdaftar
ejen hartanah berdaftar
ejen hartanah berdaftar
...dan banyak lagi unit hartanah telah terjual!

Sekiranya anda berminat untuk melantik Ejen / Perunding Hartanah Berdaftar untuk menguruskan hartanah anda di Mentakab, sila hubungi kami sekarang.

Tekan butang Call / Whatsapp di bawah:

Rate this page

Compare listings

Compare
Buka Whatsapp
1
Powered by hartalaris.com
Hi, ada apa yang boleh saya bantu? Klik butang kat bawah ni ya :)